The place to be voor kook liefhebbers

About

Wie ben ik en waarom ben ik een blog begonnen?
Ik ben Candy , 25 jaar en moeder van een zoontje. Mijn hobby’s zijn koken en bakken , shoppen ,series kijken en leuke dingen doen met mijn gezin.
Zelf vind ik het erg leuk om van een heleboel recepten mijn eigen recept te creรซren en zo op een heerlijk zelfgemaakt recept te komen.
Ik ben Candy’s keukengeheimen begonnen omdat ik mijn recepten ergens wil bewaren en door het op een stukje internet te zetten kan ik misschien andere mensen ook nog blij maken met mijn recepten.

 

Wat houdt Candy’s keukengeheimen in?
Ondanks dat ik gek ben op koken houd ik er wel van als de recepten simpel en makkelijk zijn , ook is voor mij belangrijk dat het hele gezin het lekker vind.
Je zal op mijn blog dan ook van alles en nog wat vinden , zelf vind ik gezond eten wel belangrijk maar een lekker stuk chocolade taart mag ook echt niet ontbreken.
Op mijn blog wil ik met jullie mijn passie voor koken en bakken delen door middel van recepten , reviews en culinaire uitstapjes.
Ik hoop jullie te inspireren met makkelijke en lekkere recepten zodat je zelf ook lekker de keuken in kan duiken.

Waar vind je Candy’s keukengeheimen?
Niet alleen op dit stukje internet vind je Candy’s keukengeheimen ook op verschillende social media kanalen kun je Candy’s keukengeheimen vinden.
Heb je een recept gemaakt van mijn blog dan vind ik dat altijd super leuk om te weten.
Dus maak een foto en tag Candy’s keukengeheimen in een van je social media kanalen.

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier hebben aan mijn blog als ik aan het maken ervan!

Liefs,
Candy

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *